Svenska Odlingens Vänner (SOV)

Bli medlem

Välkommen att bli medlem i Estlandssvenskarnas Kulturförening SOV!

Medlemskapet erbjuder

Tidskriften Kustbon med fyra nummer per år.  Som medlem får du möjlighet söka dina rötter genom fullt medlemskap i Estlandssvenska släktdatabasen, få kontakt med andra estlands­svenskar, inbjudningar till föreningens aktiviteter som seminarier och andra sammankomster som Adventskaffe, Hem­bygdsdagen, bioaftnar och DNA-caféer. Du får gratis ta del av SOV:s dokument- och fotoarkiv, som är det enskilt största arkivet med material om estlandssvenskarna. Du får köpa böcker om estlandssvenskarna till medlemspris och du får rabatter hos Tallink Silja. 

Genom SOV:s hemsida www.estlandssvenskarna.org kan du hålla dig uppdaterad med vilka viktiga händelser och aktiviteter som sker både Sverige och i Estland under året. Du kan prenumerera på SOV:s digitala nyhetsbrev för snabba nyheter och uppdateringar och även ta del av information på vår Instagramsida och på Facebook.

Genom ditt medlemskap stöder du samtidigt föreningens verksamhet, arkivet, utgivningen av Kustbon och föreningens samlingslokaler på Wallingatan 34, 2 tr. i Stockholm.

Medlemsavgiften kan betalas in på plusgiro: 35 13 11-6 Estlandssvenskarnas kulturförening SOV

eller Swish: 123 669 21 80

SEB Bankgiro kontonr: 316-0249

Från utlandet: IBAN: SE11 9500 0099 6034 0351 3116
BIC: NDEASESS

Du får  till din e-post en bekräftelse på att din ansökan är mottagen och information om hur du skall betala. 

 

Se SOV och GDPR >>>