Svenska Odlingens Vänner (SOV)

Bli medlem

Välkommen att bli medlem i Estlandssvenskarnas Kulturförening SOV  år 2021!

Medlemsavgiften kan betalas in på Nordea Plusgiro 35 13 11-6
Estlandssvenskarnas kulturförening SOV

eller Swish: 123 669 21 80

eller SEB bankgiro nr: 316-0249

När vi har fått din betalning är du medlem och vi skickar årets redan utgivna nummer tillsammans med nästa ordinarie nummer!

Du får en bekräftelse till din e-post om att din ansökan är mottagen och information om hur du skall betala. 

Genom ditt medlemskap stöder du föreningens verksamhet, arkivet, utgivningen av tidskriften Kustbon och föreningens samlingslokal på Wallingatan 34 i Stockholm.

Medlemskapet erbjuder

Förutom tidskriften Kustbon med fyra nummer per år, får du som medlem möjlighet  och hjälp att söka dina estlandssvenska rötter, få kontakt med andra estlands­svenskar, inbjudningar till föreningens aktiviteter som seminarier, sammankomster som den traditionella Kyrkodagen, Hem­bygdsdagen, bioaftnar och DNA-caféer. Du får ta del av SOV:s arkiv, som är det enskilt största arkivet med material om estlandssvenskarna. Du får köpa böcker om estlandssvenskarna till medlemspris och du får rabatter hos Tallink Silja. 

Genom SOV:s hemsida www.estlandssvenskarna.org kan du hålla dig uppdaterad med vilka viktiga händelser och aktiviteter som sker både Sverige och i Estland under året. Du kan prenumerera på SOV:s digitala nyhetsbrev för snabba nyheter och uppdateringar och även ta del av information på vår Instagramsida och på Facebooksidan

Se SOV och GDPR >>>